Mirela GASPAR (Cimbrea)

Mirela GASPAR (Cimbrea) Trainer

Fac training cu pasiune si energie pozitiva de peste 8 ani. Imi dedic munca celor cu care lucrez, intelegand ca trainingul este despe ei si nu despre mine.

Am la activ sute de ore de training in vanzare (soft skills, managementul vanzarii, performanta individuala, customer service&customer care), management si coaching,  dezvoltarea echipei  si consiliere in cariera.

Imbin cu succes meseria de economist cu cea de formator, urmarind ca cele invatate in training sa produca rezultate in practica. In acest sens am dezvoltat campanii de follow – up fiecarui tip de training, cu instrumente specifice precum mentoring, coaching, feedback constructiv , plan de actiune individual.

Fiecare experienta de training este un strop de intelepciune la indemana ta. O experienta de training este o experienta de viata din care cu totii avem ceva de invatat.

Este motivul pentru care pentru mine trainingul este cea mai frumoasa meserie din lume. Imi imbogateste viata, primind de la oameni o bucata din experienta, gandirea si trairile lor.

Telefon: 0040.744.244.143

Cere mai multe detalii
© 2013 Best Consulting . Website realizat de agentia Limonade